Over ons

1 februari 2015 was de officiële startdatum van de nieuwe raamovereenkomsten voor “Exploitatiegebonden ICT-diensten” en “Ontwikkelingsprojecten”. De Vlaamse overheid gunde die contracten voor zeven jaar aan HB-plus, een tijdelijke handelsvennootschap met als deelgenoten DXC Technology en Proximus. HB-plus levert tot 2022 een brede waaier aan ICT-diensten voor de Vlaamse overheid, de provinciale en de lokale besturen.

DXC en Proximus

 

DXC Technology en Proximus zijn al sinds 2003 ICT-dienstenleverancier van de Vlaamse overheid, en zetten ICT efficiënt in om de prioriteiten van Vlaanderen te realiseren.
Het ICT-contract 2015 en de nieuwe accenten die erin worden gelegd, dagen ons uit om beter te doen. DXC en Proximus sloten een hernieuwd partnerschap, gericht op de nieuwe generatie “end-to-end” diensten, en aangevuld met een breed ecosysteem van partners. Na 10 jaar staan we er opnieuw. Nu als HB-plus. Verrassend, vernieuwend en toch vertrouwd.

Verrassend
In het kader van de “nieuwe stijl van IT” maken wij de technologie ondergeschikt aan onze allesomvattende ”end-to-end” dienstverlening. Voor de gebruiker betekent dit dat de focus ligt op de diensten en niet op de technologie die erachter zit.

Vernieuwend
De Vlaamse overheid bevestigde duidelijk haar vertrouwen in de samenwerking en meer specifiek in onze aanpak en ons vermogen om snel in te spelen op toekomstige uitdagingen. HB-plus biedt een nieuwe en betere klantenervaring, via de unieke aankoop- en opdrachtencentrale “HB-pluspunt. Dat centrale portaal bevat naast de volledige HB-plus dienstencataloog ook diensten van andere leveranciers.
Zowel werkplek- en datacenterdiensten als projecten presenteren we volgens een doorgedreven “IT as a service” businessmodel. In een allesomvattend pakket, met flexibiliteit in de afname en vaste eenheidsprijzen. Bestellen bij HB-plus is eenvoudig. En tegelijk bespaart u op exploitatiekosten, waardoor er meer ruimte is voor investeringen in innovatie.

Vertrouwd
Het is een groot voordeel dat we vertrouwd zijn met de strategische uitdagingen, het ICT-landschap en de wensen van overheden. DXC Technology en Proximus bieden al jaren bedrijfszekerheid in een steeds veiligere omgeving. We blijven ook hoog inzetten op efficiëntieverbetering, vernieuwing en vereenvoudiging. Onze jarenlange ervaring zetten we graag in om uw ICT-omgeving te helpen beheren, optimaliseren en vernieuwen. Dat is wat HB-plus doet. Want HB-plus is uw partner voor betrouwbare en innoverende ICT-diensten.

Laat u verrassen. Contacteer ons via info@hbplus.be.

Lees ook: Contactpersonen binnen HB-plus

Over DXC Technolgy

DXC Technology verleent diensten aan bijna 6000 private en publieke klanten in 70 landen. Het bedrijf combineert technologische onafhankelijkheid, globaal talent en uitgebreide partnerallianties om ‘next-generation’ IT-diensten en -oplossingen te leveren. Meer info over DXC Technology vindt u op http://www.dxc.technology/.

Over Proximus

Proximus is een telecommunicatiebedrijf dat actief is op de Belgische en internationale markt. De kwaliteit van haar geïnterconnecteerde vaste en mobiele netwerken maakt van Proximus de belangrijkste leverancier in België van telefonie-, internet- en televisiediensten. Ze stellen Proximus ook in staat om haar klanten altijd en overal toegang te verschaffen tot digitale gegevens en de beste multimediale inhoud. Proximus ontwikkelt ook oplossingen om haar CO2-uitstoot te verminderen, kwetsbare groepen te steunen en iedereen toegang te verlenen tot de digitale wereld. Op die manier draagt Proximus bij tot de economische, sociale en ecologische ontwikkeling van de maatschappij waarin ze geworteld is. Meer informatie is te vinden op www.proximus.be of de informatiepagina's m.b.t. de lokale besturen.

Bedrijfsgegevens

  • Officieel adres: Blarenberglaan 2, 2800 Mechelen
  • BTW-nummer: BE 0860.011.304

Voor vragen rond privacywetgeving of persoonsgegevens of het uitoefenen van uw rechten kunt u contact opnemen met onze DPO (Data Protection Officer) via het mailadres privacy@dxc.com.

Picture of Marc Stassyns
Marc Stassyns
Algemeen directeur
Management HB-plus
+32 (475) 491901
Erik Hendrix
Erik Hendrix
Programmabeheerder Infrastructuur
+32 (495) 592855