Verlaagde prijzen beheer platform- en serverdiensten op Publieke Cloud

AWS
Paragraphs

De eenheidsprijzen voor de diensten “Beheer van platform- en infrastructuurdiensten van AWS – “zilver” en “Beheer van platform- en infrastructuurdiensten van AWS – “goud” werden verlaagd.

De beheerprijs voor 'zilver' werd geplafonneerd tot een maximum van 500 euro (excl. BTW) per maandelijkse factuur.

De toepassing van dit plafond geldt ‘per maandelijkse factuur’. Bij het opzetten van de AWS-accounts kan je opteren om meerdere accounts te groeperen met het oog op een geconsolideerde maandelijkse factuur. Het staat je dus vrij meerdere zilver accounts te groeperen om aldus een optimale prijs te bekomen.

Hieronder vind je een beknopt overzicht van het aanbod ‘Zilver’ en ‘Goud’

Dienstentype ‘Zilver’

Installeer, configureer en beheer uw eigen AWS-omgeving met behulp van een uitgebreide toolset en toegang tot rechtstreekse ondersteuning door opgeleide medewerkers.

pc

Duidelijke rapporten (permanent online beschikbaar) geven gedetailleerd en toch gestructureerd inzicht in de gebruikte componenten, de lopende kosten en hoe die kosten best geoptimaliseerd kunnen worden. Duidelijk advies over mogelijke besparingen en best practice configuratie wordt aangevuld met professionele richtlijnen voor beveiliging van de omgeving. HB-plus-beheersdiensten en 24x7 support vullen de dienst aan.

Dienstentype ‘Goud’

Geïntegreerde IT-service management workflow, automatisering en governance.

pc

HB-plus beheert jouw virtuele machines, opslag en besturingssystemen, inclusief patching, monitoring en back-up/herstel. De dienst omvat ook basisbeveiliging, firewall, endpoint bescherming, virtueel netwerk en antivirusdiensten. De servicekosten zijn in functie van de vraag. Het opzetten en configureren van de AWS-componenten wordt door HB-plus uitgevoerd op projectbasis.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met HB-plus via info@hbplus.be.

Gerelateerde artikels