Webinar 'Artificiële Intelligentie met IBM Cloud Pak for Data'

Datum

Inschrijven mogelijk tot

Locatie

Webinar

Start een flexibele en duurzame reis in Artificiële Intelligentie met IBM Cloud Pak for Data (met partners DXC Analytics en IBM)!

Waar gaat het over?

De Vlaamse overheid is een actief gebruiker van de IBM Cognos en DataStage ETL-oplossingen. Deze onderdelen zijn componenten geworden van een uitgebreid data- en AI-platform dat het ontwikkelen en moderniseren van datamanagement, governance, analyse en AI ondersteunt. Hierdoor kunnen de inzichten voor de Vlaamse overheid snel gecreëerd worden.

Gebouwd op Red Hat OpenShift, levert het IBM Cloud Pak for Data-platform een open informatiearchitectuur met geïntegreerde mogelijkheden van IBM en IBM-partners, inclusief open source, om AI-ambities te helpen realiseren en tegelijkertijd governance en gegevensbescherming mogelijk te maken. De mogelijkheden van IBM Cloud Pak for Data kunnen op elke Cloud of op locatie worden geïmplementeerd.

Mis deze kans niet om te leren hoe u data en AI in uw eigen tempo kunt moderniseren!

Agenda:

  • 14u00: Welkom en introductie (Ludo Demeyer)
  • 14u05: Toelichting en Interactie (Herman Nielens)
  • 14u55: Vragen en antwoorden
  • 15u00: Afsluiting

Voor wie?

Voor iedereen in de business en/of ICT die meer wilt weten van moderne Analytische producten binnen de context van de Vlaamse overheid.

Sprekers

  • Ludo Demeyer, Client Architect Analytics
  • Else Robberechts, Client Technical Specialist IBM

Inschrijven: