Website HB-plus in een nieuw kleedje

Lancering
Paragraphs

De website van HB-plus is vernieuwd! 

We kozen resoluut voor een modern design, boordevol informatie over al onze diensten. Klik op de buttons op de startpagina om meer te weten te komen over de werkplek-, datacenter- en netwerkdiensten. 

Heb je vooral interesse in een bepaald onderwerk, bv. 'Drupal'? Klik dan op de tag 'Drupal' voor een reeks van artikels over dit onderwerp. Nieuw op de website zijn de beschrijvingen van de ondersteunende diensten. De komende weken worden deze nog uitgebreid met o.a. beveiliging.

De HB-plus website werd gebouwd in Drupal 8. 

Heb je suggesties of opmerkingen over de nieuwe website? Laat het ons dan weten via het contactformulier op de website of via info@hbplus.be

Gerelateerde artikels

Drupaltoepassingen goedkoper en frequenter updaten met Lambda

Sinds kort kan je gebruik maken van Lambda voor Drupaltoepassingen die beheerd worden door HB-plus. Nieuwe versies van de toepassingen frequenter en goedkoper in productie brengen? Installeren van veiligheidspatches en maandelijkse updates van Drupal- bibliotheken zonder bijkomende kosten? Automatische testen bij elke wijziging van de toepassing en updates op de ontwikkeling-, test- en integratie- en productieomgeving? Dat is nu allemaal mogelijk met Drupal-Lambda!