Webinar 'Vereenvoudigde bescherming en controle van gevoelige gegevens op locatie of in de cloud' op 28/10/2020

webinar
Paragraphs

HB-plus nodigt je graag uit voor deelname aan een webinar over de 'Vereenvoudigde bescherming en controle van gevoelige gegevens op locatie of in de cloud' op woensdag 28/10/2020 van 10u00 tot 11u00.

Waarover gaat het?

Uit onderzoek van Thales bleek dat organisaties gemiddeld 29 verschillende cloudservices gebruiken. Hierdoor is het voor veel organisaties onduidelijk waar hun (gevoelige) data zich bevindt. De complexiteit die hieruit voortvloeit, is voor 40% van de respondenten de belangrijkste barrière voor het beveiligen van hun gegevens.

Het CipherTrust Data Security Platform vereenvoudigt deze complexiteit door middel van het beveiligen en controleren van toegang tot gevoelige gegevens in databases, bestanden en containers.

Het Platform verbetert de bescherming van gevoelige gegevens door middel van sterke toegangscontroles en gecentraliseerd sleutelbeheer.

Daarnaast voegt het de meest kritische elementen van gegevensbeveiliging (data discovery, bescherming en controle) samen in één geïntegreerd platform.

Voor wie?

CISO, DPO, IT-managers, architecten en andere technische profielen

Gerelateerde artikels