SharePoint

SharePoint
Paragraphs

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken

SharePoint maakt meer en beter teamwork mogelijk via de dynamische en productieve sites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc's, Macs en mobiele apparaten.

Je zoekt vlot documenten op, bewerkt ze online of offline en activeert een eenduidig versiebeheer. 

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

Maak gebruik van gezamenlijke kennis

Met SharePoint beschik je over een professioneel documentbeheersysteem dat overal en altijd beschikbaar is.

Met een klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint kan je organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Bepaal zelf wie toegang heeft tot jouw informatie

Belangrijk is dat je eigenaar blijft van de informatie. Je bepaalt en beheert zelf de toegang tot de bestanden. Een flexibel rechtenbeheer zorgt ervoor dat je gevoelige informatie enkel vrijgeeft aan geautoriseerde gebruikers.

Gerelateerde artikels