Presentatie infosessie 'DevOps & Native Cloud Center' beschikbaar

Keyboard
Paragraphs

HB-plus organiseerde op 5 september 2019 een infosessie over DevOps & Native Cloud Center in het Herman Teirlinckgebouw.

HB-plus richtte recent een “DevOps center voor Native Cloud” op. Dit is een competentie-, demo-  en delivery-center voor enerzijds DevOps, en anderzijds Native Cloud. Tijdens de infosessie werden de typische karakteristieken van een DevOps-process en -organisatie besproken: Agile, Automatisatietools en Organisatorische veranderingen.

Het DevOps & Native Cloud Center ondersteunt het uitbouwen van een strategie om naar de Publieke Cloud te gaan. De infosessie bracht een duidelijk inzicht in de belangrijkste aspecten van DevOps, en hoe DevOps kan helpen om sneller nieuwe functionaliteit in productie te brengen. De sessie verleende tevens meer inzicht in de meer flexibelere manier van werken om projecten op te leveren en in productie te opereren.

HB-plus presenteerde tijdens de sessie een demo van het gebruik van DevOps tools en van een toepassing die “native” AWS-functionaliteit gebruikt. Tot slot werden de diensten voorgesteld die HB-plus binnen dit kader aanbiedt aan de Vlaamse overheid.

De presentatie, die tijdens de sessie werd gegeven, vind je hieronder terug.

Documents

Gerelateerde artikels

Toepassingen sneller online met Lambda

De evolutie naar continuous releasen en deployen is een feit. Klanten en gebruikers accepteren niet langer dat ze maanden moeten wachten vooraleer een foutje is opgelost omdat er met starre en trage releasekalenders gewerkt wordt.

Wilt u uw toepassingen of wijzigingen ook snel in productie kunnen zetten? Met minder kans op fouten? Aan een voordelige kost? Dat is mogelijk met het Lambda-platform!