Mail-forwarding voor Datacenterdiensten voor de werkplek op O365

VA105
Paragraphs

De nieuwe dienstverlening biedt alle VO-entiteiten de mogelijkheid om het “vlaanderen.be”-maildomein (inclusief subdomeinen en alle domeinen gebruikt in primaire adressen op VO-O365-Tenant) te kunnen gebruiken, los van het feit of hun mailbox op de VO-O365-Tenant, of op een eigen O365-Tenant of in een andere mail-omgeving te vinden is.

Drie nieuwe werkaanvragen

Dit resulteert in drie nieuwe aanvragen in het bestelportaal, beschikbaar onder de categorie ‘Mail-forwarding zonder lokale mailbox - O365’:

VA105

 

Mogelijkheid om bijhorende beveiligingsgroepen gelijktijdig te laten verwijderen

Het is nu ook mogelijk om bijhorende beveiligingsgroepen gelijktijdig te laten verwijderen bij een aanvraag voor het deactiveren van een gedeelde mailbox in O365.

Naar analogie met de aanvragen voor het verwijderen van een gedeelde mailbox op de oude (WPAAS 1.0) HB-plus omgeving, wordt nu ook in alle aanvragen voor het verwijderen van een gedeelde mailbox op de Maximaal Digitaal’ / O365 omgeving de optie voorzien om gelijktijdig de verwijdering van één of meer bijhorende beveiligingsgroepen op te geven. Het verwijderen van deze groepen kan bijvoorbeeld nuttig zijn indien deze niet meer voor andere doeleinden in gebruik zijn na deactivatie van een gedeelde mailbox.

Voorbeeld (bij verwijderen van een gedeelde mailbox met eigen gebruikersnaam en wachtwoord):

VA105

 

Gerelateerde artikels