Lancering van nieuwe bestelportaal op 20 september 2019

Bestelportaal
Paragraphs

Update 22/09/2019: 

De lancering van het nieuwe bestelportaal, voorzien voor  het weekend van 21 september 2019, werd ten gevolge van enkele onvoorziene technische problemen uitgesteld. Het operationele team doet er alles aan om dit op te lossen, en om de kwaliteit van de toepassing te kunnen garanderen wanneer deze wordt opengesteld. Het huidige bestelportaal (bereikbaar via www.hbpluspunt.be) blijft beschikbaar voor het indienen van eenvoudige werkaanvragen.

Het nieuwe bestelportaal HB-plus, gebaseerd op ServiceNow, wordt in de nacht van 20 op 21 september gelanceerd.

Toegang tot het portaal

De achterliggende link naar het portaal voor het bestellen van diensten en producten van HB-plus is: https://vlaanderen.service-now.com/hb_pluspuntportaal. Vanaf 01/10/2019 verwijzen de links ‘www.hbpluspunt.be’ en ‘www.bestelportaal.vrt.be’ rechtstreeks door naar de bovenstaande link.

Dankzij het Vlaamse toegangs- en gebruikersplatform (ACM/IDM) kan je je veilig en efficiënt aanmelden.

Bestaande werkaanvragen opvolgen

Het indienen van nieuwe werkaanvragen is enkel mogelijk via het nieuwe bestelportaal.

Bestaande aanvragen worden verder opgevolgd in het ‘oude’ portaal. Tot 30 september word je hiervoor automatisch doorverwezen naar het ‘oude’ HB-pluspuntportaal. Nadien is deze bereikbaar via https://euc.svcs.entsvcs.com/requestmanagement/CMP_VOBE/.

Presentatie infosessie

HB-plus organiseerde op 10/09/2019 een infosessie over het nieuwe bestelportaal HB-plus. De presentatie die tijdens deze sessie werd gegeven, vind je hieronder terug.

Gerelateerde artikels