Innovatiesessies ‘Digital Practice’ eenvoudig bestelbaar via offerteaanvraag

Digital Practice
Paragraphs

Wenst je je IT-strategie te definiëren, een roadmap op te stellen of je laten inspireren door de diverse standpunten van experten? Dan kan je terecht in het Digital Center van HB-plus. Je kan kiezen uit verschillende types van workshops: een inspiratiesessie, een ‘deep dive’ sessie of een ‘design studio’ waar ideeën concreet worden uitgewerkt.

Begeleiding door ervaren en enthousiast team

Het Digital Center in Mechelen (DGX) ontving het voorbije jaar reeds verschillende entiteiten voor begeleiding en inspiratie bij het opstarten of verbeteren van het digitale transformatieproces.

Je wordt er onthaald door een jonge, enthousiaste groep van experten en adviseurs die bedrijven en overheden uit gans België begeleiden. Tijdens de innovatie- of inspiratiesessie ligt de nadruk op de digitale transformatie. Via diverse technieken worden o.a. ‘digital enablers’ geïdentificeerd en gepositioneerd. Nieuwe digitale technologieën worden toegepast en geëvalueerd op vlak van mogelijkheden en risico’s.

Met de kennis van HB-plus over de ambities en realiteiten van de Vlaamse overheid, de nieuwigheden op de markt en ervaring met andere bedrijfssectoren kan het Digital Center je ondersteunen bij de eerste stappen naar een digitale transformatie en het opstellen van een strategie of road map.

Workshops eenvoudig bestelbaar via offerteaanvraag

Voor het bestellen van een workshop kan je een bericht sturen naar projectaanvragen@hbplus.be.

Je ontvangt vervolgens een offerte met een initiële planning die geactualiseerd wordt tijdens het ‘intake’ gesprek. Na iedere sessie volgt een uitgebreid en gepersonaliseerd verslag.

Samengevat:

  • Richt jouw offerteaanvraag voor een innovatiesessie aan projectaanvragen@hbplus.be
  • Een ‘light’ offerte met een insteekplanning wordt via Wonder voorgelegd
  • Na jouw bestelling neemt HB-plus contact op voor een ‘intake’ gesprek
  • Op basis van de gemaakte afspraken wordt de innovatiesessie gepland
  • Na de sessie wordt een gepersonaliseerd rapport bezorgd
  • PSO legt een PV voor die, na goedkeuring, gevolgd wordt door een factuur

De rapporten van de Innovatiesessies dienen voor HB-plus eveneens als bron voor het voeden van de HB-plus Service Portfolio en HFB-bouwblokken.

Innovatiesssise

Meer informatie

Wilfried Vernelen
Wilfried Vernelen
Klantenbeheerder HB-plus
Ivan Milliau
Ivan Milliau
Klantenbeheerder HB-plus

Gerelateerde artikels