Beheer desktops en laptops

Laptop
Paragraphs

HB-plus houdt jouw desktop of laptop steeds up-to-date, operationeel en beveiligd. Je hoeft je geen zorgen te maken over jouw hard- en software.

Steeds de nieuwste toestellen

Voortdurend komen er nieuwe types desktops en laptops op de markt en die technologische evolutie gaat steeds sneller.

Alvorens nieuwe toestellen aan te bieden via de productcatalogus HB-plus, voert HB-plus de nodige testen uit. Zo wordt tevens de compatibiliteit en homogeniteit van het pc-park binnen de Vlaamse overheid gegarandeerd.

Alle desktops en laptops worden geleverd met de basissoftware en een antivirusbeveiliging, en evolueren steeds mee met jouw noden en het marktaanbod.

Volledig beheer van je toestel

HB-plus zorgt voor de initiële installatie van jouw desktop of laptop, het beheer tijdens de volledige levenscyclus van het product en de eventuele buitendienststelling.

Gemakkelijk te bestellen

Nieuwe hard- en software kies je uit de productcataloog HB-plus. Bijkomende software kan eenvoudig geïnstalleerd worden via Software Center.

Veilige en actuele toestellen

HB-plus zorgt voor een optimale beveiliging van je toestel en de data die er op staat. Alle laptops en desktops zijn steeds voorzien van de laatste updates en evolueren mee met de technologische ontwikkelingen.

Je toestel wordt beschermd op vlak van antivirus, malwarebescherming en patchmanagement.

Gerelateerde artikels